Chakra’s en aura

Chakra’s zijn energiecentra die verbonden zijn met de aura, het energieveld dat ons omringt. De chakra’s hebben direct invloed op hoe iemand zich voelt. Het woord chakra betekent ‘wiel’ en elk chakra heeft ook de vorm van een wiel. Wanneer een chakra goed werkt maakt het een draaiende beweging. Een chakra behandeling reinigt en stimuleert de chakra’s en versterkt de aura.

In je lichaam stapelen zich spanningen op die zijn ontstaan als reactie op ervaringen en emoties. Een energetische behandeling helpt deze spanningen op te heffen, waardoor de levenskracht weer kan stromen. Een beter contact met je lichaam (lichaamsbewustzijn) stelt  je in staat om sneller signalen van je lichaam te herkennen en te ontdekken wat je diepere behoeften zijn, waar je grenzen liggen, wie je bent en wat je wilt.

Energetische behandelingen zijn nooit een vervanging van reguliere medische zorg. Bij fysieke of emotionele problemen is het raadzaam altijd een arts te raadplegen. Energetische behandelingen kunnen goed in combinatie, ter ondersteuning of als aanvulling hierop dienen.