Energie

is altijd en overal aanwezig en verbind alles met elkaar!

Als reactie op ervaringen en emoties stapelen spanningen zich op in het lichaam. Een energetische behandeling helpt deze spanningen op te heffen, waardoor de levenskracht weer kan stromen. Energetische therapie is een verzamelnaam voor verschillende behandelmethoden als Reiki-, chakra- en /of aura-behandeling. De energie helpt je beter contact te maken met je lichaam en een beter contact met je lichaam (lichaamsbewustzijn) maakt dat je sneller signalen van je lichaam kunt herkennen en ontdekken wat je diepere behoeften zijn, waar je grenzen liggen, wie je bent en wat je wilt.

Voor een behandeling hebben we altijd een gesprek om horen hoe het gaat, waar je staat en bekijken wat er nodig is op dat moment.

Een energetische behandeling kan je helpen beter te aarden of gronden. Wanneer je goed geaard bent sta je steviger (letterlijk en figuurlijk) en blijf je gemakkelijker bij jezelf.

Energetische behandelingen zijn nooit een vervanging van reguliere medische zorg. Bij fysieke of emotionele problemen is het raadzaam altijd een arts te raadplegen. Energetische behandelingen kunnen goed in combinatie, ter ondersteuning of als aanvulling hierop dienen.