Praktijk voor energetische therapie

Ariadne Nijsse

Mijn verhaal

Hallo, ik ben Ariadne  en sinds 2012 werk ik als energetisch therapeut in Doesburg.

Het gevoel voortdurend tijd te kort te komen en veelal moe zijn was voor mij aanleiding en noodzaak om uit te zoeken wat energie is en hoe het werkt. Het bracht me bij een Reiki-cursus en daar ging een nieuwe wereld voor me open, die bij nader inzien ook heel vertrouwd bleek te zijn. Ik was me er eenvoudig niet van bewust en leefde mijn leven zoals ik dacht dat het hoorde.

Ik ben opgegroeid in een dorp in de provincie Groningen. Met veel sporten en buiten spelen, maar ik mocht ook graag tekenen, schilderen en fotograferen. Met foto’s, plaatjes en teksten uit kranten en tijdschriften maakte ik plakboeken en mijn eigen agenda’s.

Na het vwo ben ik verder opgeleid op de grafische school in Utrecht en vervolgens aan het werk gegaan in de grafische industrie. In 1995 werd ik moeder en samen met mijn man heb ik vier kinderen groot gebracht, die nu allemaal volwassen zijn. Onderweg kwam ik de nodige obstakels, hobbels en kuilen tegen, waaronder een burn-out in 2007. Die leidde ertoe dat ik moest gaan voelen in mijn lijf wat goed en niet goed voor me is. Dit is een proces wat nog steeds voort duurt.

Langzaam veranderde mijn kijk op het leven, leerde ik anders omgaan met dingen en ontstond ook de behoefte om energie ‘uit te delen’ en mijn ervaringen niet alleen voor mezelf te houden. In 2012 ben ik gestart met mijn praktijk, daarnaast geef ik les tijdens Reiki-cursussen en werk ik bij de opleiding de Leerweg van de ziel.

Opleiding
De leerweg van de ziel – opleiding tot energetisch therapeut
Reikimaster

Bron van energie

Hier krijg ik energie van! 
Wat zijn jouw bronnen van energie? Wandelen met je hond, vissen, sporten, muziek maken, op het toneel staan, … ??